2023

PORTÁL VČELAŘE: Rozleťte se s námi v on-line prostoru a vyzkoušejte portál v jeho testovací verzi již nyní

Český svaz včelařů spuští nyní v září v testovací verzi portálu Včelařství, na kterém bude k dispozici nejen on-line verze časopisu Včelařství, ale také další funkcionality. Některé jsou již funkční na dalších se pracuje.

Portál včelaře má především pomáhat členům ČSV najít co nejvíce informací na jednom místě. Český svaz včelařů se tak stále modernizuje a přesouvá do digitálního věku, aby byl i v současné době blíže své členské základně, pomáhal Vám zvyšovat úroveň péče o svá včelstva, a zároveň usnadňoval přístup k informacím. Portál je přehledný, uživatelsky příjemný a lehce ovladatelný.

Na portálu nyní naleznete:

  • své údaje s možností požádat o jejich editaci,

  • údaje o své ZO, kontakt na důvěrníka/y,

  • on-line časopis Včelařství,

  • výsledky vyšetření včelstev,

  • náhled do veřejné části LPIS – Portál farmáře, na Vaše stanoviště.

Časem rovněž plánujeme spustit i další moduly, např. on-line požadavek na léčiva, ankety, mapa prodejců medu (převedení z webu pod portál), kalendář akcí (akce ZO, termíny pro odevzdávání formulářů nebo odevzdání vzorků, vzdělávací akce, kulturní akce apod.), aby Vám nic důležitého neuteklo, případně bonusový program u našich partnerů pro členy svazu a další.

Již nyní máme možnost vyzkoušt jeho testovací verzi, upozornit na případné nedostatky, nebo návrhy na další vylepšení. Se systémem, jeho funkcionalitami a benefity budeme členskou základnu postupně blíže v následujícím období seznamovat na webu a v časopisu. Nejdříje je nutné si účet aktivovat a nastavot heslo, vše je logicky popsáno v průvodci.  odkaz na Portál  ZDE