2016

Výsledky ankety návštěvníků našich stránek

Výsledky ankety návštěvníků našich stránek
V průběhu měsíce října proběhla anketa ke spokojenosti a přáním návštěvníků našich internetových stránek. Přestože stránky měsíčně vykazují návštěvnost okolo 1.500 čtenářů, naší ankety se bohužel zúčastnil malý zlomek z nich. Pouze 11 lidí bylo ochotno se s námi podělit o svůj názor.  Potěšující je, že všem respondentům se naše stránky líbí a jsou s nimi spokojeni. Nejvíce návštěvníků (72,7%) na nich oceňuje jejich aktuálnost, následně (63,6%) oceňuje různé pozvánky na akce a informace ze včelařských akcí a na třetím místě (54,5%) jejich odbornost. Stránky navštěvuje pravidelně několikrát týdně 27,3% respondentů a více jak 45.5% několikrát měsíčně.      

Na otázku, jaké informace by nejvíce uvítali, odpovědělo 54,5% respondentů, že novinky z oblasti včelaření, následovalo (45,5%) odborné informace ze včelaření, o nemocech včel a nových způsobech včelaření. Bohužel nikdo z respondentů nemá zájem se do jejich tvorby zapojit. To nás mrzí, protože jak dále z průzkumu vyplynulo, odpovídali především včelaři, kteří jistě mají mnoho zajímavých informací a mohli by se touto cestou o ně podělit s ostatními.  Odpovídali především muži (81,8 %) a ve věku 50 + (54,5%), zbytek tvořili respondenti ve věku 30 – 50 let. Více jak 90% jich bylo z Nejdku a blízkého okolí.   

Na tomto místě chceme za tvůrce našich internetových stránek všem, kteří věnovali pár minut naší anketě, chceme srdečně poděkovat a všem, kteří stránky pravidelně navštěvují přejeme, aby i nadále pro ně zůstaly stále zajímavé a oblíbené. Věříme, že do příští ankety se zapojí více respondentů a opět posuneme laťku kvality stránek společně o něco výše

-MH-