2015

Vyplácení dotace 1.D - důležité

Vážené přítelkyně, vážení přátelé,

rozhodnutím ministerstva zemědělství ze dne 9. 11. 2015 byla stanovena částka 128,- Kč na každé zazimované včelstvo přihlášené k žádosti o dotaci 1.D. Jelikož je nezbytné dotaci co nejrychleji vyplatit a vyúčtovat, žádám Vás o její vyzvednutí v co nejkratším termínu, nejlépe do konce tohoto týdne ve výjimečných případech do 24.11.2015.
Dotaci vyplácí pokladník př. Ing. Jan Uhlík, ve své prodejně – Papírnictví, Nejdek nám. Karla IV. č.86, mobil 736648104 v pracovní době.
Současně s vyplacením dotace je nutné uhradit roční členské příspěvky ČSV ve výši 200,- Kč, dále rořní příspěvek pro ZO ve výši 100,- Kč a příspěvek na léčení včelstev 30,- Kč/včelstvo.
Pokud si nemůžete dotaci ve stanoveném termínu vyzvednout, lze zplnomocnit další osobu, která dotaci pro Vás vyzvedne. Vzor plné moci najdete na našich stránkách www.vcelari-nejdek.cz pod tímto odkazem, kterou vyplněnou a podepsanou předložíte pokladníkovi. Částku uvedenou v plné moci k vyplacení si vypočítejte podle stanovené výše dotace a počtu včelstev, která jste uvedli v žádosti.

Pokud jste v kontaktu se členem ZO, který nemá email, prosím informujte ho o této skutečnosti.

S pozdravem

Mgr. Miroslav Hrachovec

jednatel ZO Nejdek